Header background image
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen >
  3. Råvarer >
  4. Grøntsager og kartofler >
  5. Kål
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pasta: Uhævet æltet dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Bagning
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Kål

(43 videoer)
  • Bælgfrugter
  • Græskar
  • Kartofler
  • Krydderier og krydderurter
  • Kål
  • Løg
  • Rodfrugter
  • Grøntsager, øvrige

B

Pita med blomkålsdeller

Pita med blomkålsdeller

Opskrift

Blomkålsris

Blomkålsris

Opskrift

Broccoli, koge

Koge broccoli

Kokkeskole

Broccoli, ordne og rense

Skære broccoli i buketter

Kokkeskole

F

Grøntsager, blanchere

Blanchere grøntsager

Kokkeskole

Grøntsager, dampe

Dampe grøntsager

Kokkeskole

Grøntsager, sautere

Sautere grøntsager

Kokkeskole

Grøntsager, pandestege

Stege grøntsager på en pande

Kokkeskole

Grøntsager, lynstege

Lynstege grøntsager

Kokkeskole

Grøntsager, bage

Bage grøntsager

Kokkeskole

Hakke blomkål fint

Hakke blomkål fint

Kokkeskole

Blomkål i buketter

Skære blomkål i buketter

Kokkeskole

Grønkål, ordne

Skylle og skære grønkål

Kokkeskole

Rødkål, skære

Skære rødkål og hvidkål

Kokkeskole

Asparges-broccoli, skære

Skære asparges-broccoli broccolini

Kokkeskole

Pak choi, skære

Skære pak choi

Kokkeskole

Salat med 5 ingredienser

Film 17: Kålsalater

Viden

Syltet rødkål

Sylte rødkål

Opskrift

Sauerkraut og fermentering

Film 23: Sauerkraut og fermentering

Opskrift

Burger med kimchi

Film 25: Burger med kimchi og teriyakisovs

Opskrift

Fermentering og kimchi

Film 26: Sådan laver du vandkimchi

Opskrift

Bami goreng trin for trin

Film 26: Bami goreng trin for trin

Opskrift

Film 27: Sådan deler du et hvidkål i 6 stykker

Film 27: Hvidkål i 6 stykker

Kokkeskole

Flower sprout

Sådan bruger du flower sprouts

Viden

Forårsruller med grisekød

Forårsruller med grisekød

Opskrift

G

Glaskål, ordne og skære

Skære glaskål

Kokkeskole

Film 16 - Sådan skærer du et glaskål

Skære glaskål (1)

Kokkeskole

Grønkålschips

Grønkålschips

Opskrift

H

Hvidkål, skære i strimler

Skære hvidkål i strimler

Kokkeskole

K

Kinakål, skære

Skære kinakål

Kokkeskole

Kålwraps

Kålwraps

Opskrift

P

Palmekål, skære

Skære palmekål

Kokkeskole

Pasta Alfredo med broccolisovs

Pasta med kylling og broccolisovs

Opskrift

Pasta med pesto

Pasta med pesto

Opskrift

Pizza med kål på to måder

Pizza med kål på to måder

Opskrift

R

Rabarber, sådan ordner du dem

Ordne rabarber

Kokkeskole

  • 1
  • 2
GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk
Facebook
Instagram
Youtube