Film 1: Deltag i konkurrencen
Viden
Film 2: Rødbeder på fire forskellige måder
Opskrift
Film 3: Forskellen på pastinak og persillerod, og hvordan skrælles de?
Kokkeskole
Rodfrugtchips på tre forskellige måder
Gulerod i store og små tern
Skære pastinak i store og små tern
Rive gulerod groft og fint
Film 8: Sådan river du pastinakker groft og fint
Skrælle og rive rødbeder groft og fint
Film 10: Sådan skræller du bolsjebeder
Film 11: Grøntsager på 8 måder
Koge gulerødder og andre rodfrugter
Mose grøntsager
Film 14: Sådan purerer du grøntsager
Film 15: Sous vide grøntsager
Svitse grøntsager på pande
Friturestege grøntsager
Marinere grøntsager
Braisere grøntsager
Film 20: Hvad er de 5 grundsmage?
Film 21: Hvad er umami?
Film 22: Biksemad med rodfrugter
Film 23: Sådan dyrker du økologiske rodfrugter
Film 24: Fordærvet mad
Æblechips
Film 26: Sådan laver du vandkimchi
Film 27: Jordbærmarmelade og marmelade-test
Sylte rødbeder
Film 29: Hvad er forskellen på stivelse og kostfibre? Og kan chips brænde?
Film 30: Karamellisering og Maillard
Film 31: Rodfrugtsuppe - trin for trin
Trin-for-trin
Film 32: Rugbrødscroutoner
Film 33: Rodfrugtboller - trin for trin
Film 34: Focaccia - trin for trin
Film 35: Rødbedebøffer - trin for trin
Forskellen på kartofler og rodfrugter