• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Madlavningsmetoder>
  4. Jævnemetoder
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Bagemetoder
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Afbagning
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Madpakker
  • Morgenmad
  • Temaer
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
  • Desserter og drikke
    • Desserter
    • Drikke
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Jævnemetoder

(29 videoer)
  • Opbagning
  • Emulgering
  • Mel-, kartoffel- og majsjævning
  • Purering
Brun sovs, lavet på smørbolle

Brun sovs med smørbolle

Kokkeskole

Brun sovs, tilsæt boullion

Brun sovs: Tilsæt boullion

Kokkeskole

Brun sovs, kulør

Brun sovs: Tilsæt kulør

Kokkeskole

Brun sovs, tilsæt mel

Brun sovs: Tilsæt mel

Kokkeskole

Brun sovs, tilsæt vand

Brun sovs: Tilsæt vand

Kokkeskole

Bøfsandwich: sovs

Bøfsandwich: sovs

Kokkeskole

Mornaysovs

Mornaysovs

Kokkeskole

Opbagning

Opbagning

Kokkeskole

Sovs, opbagt

Sovs, opbagt

Kokkeskole

Bechamelsovs

Bechamelsovs

Kokkeskole

Kagecreme

Kagecreme

Opskrift

Emulsion (+ mayo opskrift) Køkkenmagi

Mayonnaise, emulsion

Kokkeskole

Kakaoslim

Kakaoslim

Opskrift

Majsjævning

Majsjævning

Kokkeskole

Jævne

Meljævning af gryderet

Kokkeskole

Sovs, jævne

Meljævning af sovs

Kokkeskole

Film 34: Maximus blender græskar

Blende græskar med bordblender

Opskrift

Film 44: Sådan blender du suppen med en stavblender

Blende græskarsuppe med en stavblender

Kokkeskole

Suppe, blende

Blende suppe med stavblender

Kokkeskole

Blender, sådan bruger du den

Blender, sådan bruger du den

Kokkeskole

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Opskrift

Brændende kærlighed med rodfrugtmos

Brændende kærlighed med rodfrugtmos (1)

Opskrift

Film 21: Spicy græskarsuppe - trin for trin

Film 21: Spicy græskarsuppe - trin for trin

Opskrift

Film 23: Sådan blender du suppen med en stavblender

Film 23: Blende suppe med en stavblender

Kokkeskole

Knoldselleri-puré

Knoldselleri-puré

Opskrift

Mose

Mose

Kokkeskole

Film 42: Rød linsesuppe

Rød linsesuppe

Opskrift

Stavblender, sådan bruger du den

Stavblender, sådan bruger du den

Kokkeskole

Blende suppe

Suppe, blende

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube