• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Bagemetoder>
  4. Pisket dej
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Bagemetoder
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Afbagning
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Madpakker
  • Morgenmad
  • Temaer
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
  • Desserter og drikke
    • Desserter
    • Drikke

Pisket dej

(7 videoer)
  • Bagepulverdej
  • Chokolade
  • Gærdej
  • Mørdej
  • Pisket dej
  • Pynt
  • Afbagning
  • Rørt dej
  • Bagning, øvrige
Lagkage, pynte med flormelis

Lagkage, pynte

Kokkeskole

Lagkage, samle

Lagkage, samle

Kokkeskole

Lagkage - dele bund i to - Metode.mp4

Lagkage-bunde, dele

Kokkeskole

Pisket dej, fylde springform

Pisket dej, fylde springform

Kokkeskole

Pisket dej, sigte mel

Pisket dej, sigte mel

Kokkeskole

Pisket dej, æggesnaps

Pisket dej, æggesnaps

Kokkeskole

Pisket dej

Pisket dej

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube