• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Råvarer>
  4. Æg
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Æg

(17 videoer)
  • Frugt og nødder
  • Grøntsager og kartofler
  • Kød
  • Mel, gryn, ris og kerner
  • Æg
  • Fisk og skaldyr
Æg, dele i hvide og blomme

Dele æg i hvide og blomme

Kokkeskole

Æg, dele i hvide og blomme

Dele æg i hvide og blomme med fingrene

Kokkeskole

Kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage

Opskrift

Mac and cheese muffins

Mac and cheese muffins

Opskrift

Majonæse

Majonæse

Kokkeskole

Emulsion (+ mayo opskrift) Køkkenmagi

Mayonnaise, emulsion

Kokkeskole

Omelet på tre måder

Omelet på tre måder

Viden

Gorm og 100% din ret: Sådan laver du omelet

Omelet med and

Opskrift

Røræg på 3 måder

Røræg

Kokkeskole

Det perfekte spejlæg

Spejlæg

Kokkeskole

Sådan koger du æg, uden skallen revner

Sådan koger du æg, uden skallen revner

Viden

Æg, koge

Æg, koge

Kokkeskole

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Kokkeskole

Æg, slå ud

Æg, slå ud på tre måder

Kokkeskole

Spejlæg

Æg, spejlæg

Kokkeskole

Æg, vurdér om det er friskt

Æg, vurder om det er friskt

Kokkeskole

Æggehvider, piske

Æggehvider, piske

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube