1. >
  2. Opskrifter til børn
Gocook 800 Opskrifter Branding Kopier Uden Ramme

1000 opskrifter til børn

Leder du efter nogle nemme opskrifter til børn, som de selv kan lave? Så skal du ikke lede længere end her på gocook.dk.
Vores samling af mere end 800 børneopskrifter vokser hele tiden, og alle vores opskrifter er forklaret på en måde, så alle kan forstå dem. Så uanset om dit barn vil lave pølsehorn til klassen, lave aftensmaden i aften eller bage en kage, så har GoCook det hele dækket.

Opskrifter testet af børn

GoCooks opskrifter er gennemprøvede og testede af børn. Samtidigt giver vi opskrifterne et lille grønt twist, så det grønne madmod kan vokse i familien.

Du kan som voksen også selv lave opskrifterne, hvis tiden ikke er til at have børnene med. Når børnene skal i gang kan de bruge vores trin-for-trin visning med vejledninger og videoer. Børnene kan også bruge den gratis GoCook-app til smartphones og iPad.

GoCooks top-4 livretter til børn

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

GoCook videoer med livretter til børn