• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • Hent app
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • >Hent app
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Bagemetoder>
  4. Rørt dej
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Rørt dej

(7 videoer)
  • Afbagning
  • Bagepulverdej
  • Chokolade
  • Gærdej
  • Mørdej
  • Pisket dej
  • Pynt
  • Rørt dej
  • Bagning, øvrige
Fodboldkage

Fodboldkage

Opskrift

Jordbærtærte

Jordbærtærte

Opskrift

Kage, vurdér om den er bagt

Kage, vurdér om den er bagt

Kokkeskole

Rørt dej

Rørt dej

Kokkeskole

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, blødt

Kokkeskole

Snickerskage

Snickerskage

Opskrift

Springform, smøre

Springform, smøre

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube