• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Råvarer>
  4. Kød>
  5. Oksekød
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Oksekød

(9 videoer)
  • Fjerkræ
  • Grisekød
  • Oksekød
  • Kød, øvrige
Bankekød med Gorm og 100% din ret

Bankekød med et rugbyhold

Viden

Brændende kærlighed med rodfrugtmos

Brændende kærlighed med rodfrugtmos

Opskrift

Bøf, stege

Bøf, stege

Kokkeskole

Bøfsandwich: ælte bøffer

Bøfsandwich: ælte bøffer

Kokkeskole

Hakkebøf, stege

Hakkebøf, stege

Kokkeskole

Hakkebøf med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg

Kokkeskole

Hakkebøf, forme

Hakkebøffer, forme

Kokkeskole

Kålwraps

Kålwraps

Opskrift

Wokstegning

Wokstegning

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube