• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Råvarer>
  4. Kød>
  5. Grisekød
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Grisekød

(11 videoer)
  • Fjerkræ
  • Grisekød
  • Oksekød
  • Kød, øvrige
Pita med blomkålsdeller

Pita med blomkålsdeller

Opskrift

Fars, røre

Fars, røre

Kokkeskole

Film 37: Sylvester former kødboller

Forme kødboller

Opskrift

Frikadeller, stege

Frikadeller, stege

Kokkeskole

Koteletter, stege

Koteletter, stege

Kokkeskole

Kødboller

Kødboller

Kokkeskole

Mørbrad, afpudsning

Mørbrad, afpudsning

Kokkeskole

Nicole rører farsen til sine tyrkiske frikadeller

Tyrkiske frikadeller

Opskrift

40 - 2017 10 Bacon - stege  (metode) - ver 3.mp4

Stege bacon

Kokkeskole

Svensk pølseret med broccoli

Svensk pølseret med broccoli

Opskrift

Wokstegning

Wokstegning

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube