Film 2: Rødbeder på fire forskellige måder
Opskrift
Film 3: Forskellen på pastinak og persillerod, og hvordan skrælles de?
Kokkeskole
Rodfrugtchips på tre forskellige måder
Gulerod i store og små tern
Skære pastinak i store og små tern
Rive gulerod groft og fint
Film 8: Sådan river du pastinakker groft og fint
Skrælle og rive rødbeder groft og fint
Marinere grøntsager
Film 22: Biksemad med rodfrugter
Sylte rødbeder
Film 31: Rodfrugtsuppe - trin for trin
Trin-for-trin
Film 33: Rodfrugtboller - trin for trin
Film 35: Rødbedebøffer - trin for trin
Skære gulerod i tern
Gulerod i tykke og tynde skiver
Gulerod i tykke og tynde stave
Vaske eller skrælle gulerod
Rense jordskokker
Jordskokkechips
Skære i julienne
Skære rødder med japansnit
Pure af knoldselleri
Skære knoldselleri i tern og strimler
Lasagne med kylling og rodfrugter
pastinak i tynde strimler
Pastinak i tynde skiver
Rodfrugter i ovn med pommes frites krydderi
Rodfrugtpizza med bulgursalat
Rødbedechips
Koge rødbeder
3 ting du ikke vidste om rødbeder
Viden
Røddernes suppe
Røsti med kyllingenuggets med cornflakes
Sandwich med selleribøf og estragonmayo
Shepherds pie med rodfrugter