• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Fladfisk
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider

Fladfisk

(4 videoer)
  • Fladfisk
  • Laks og torsk
  • Fisk og skaldyr, øvrige
Gorm viser, hvordan du lægger kød på panden uden at sprøjte på dig selv

Fiskefilet på panden uden sprøjt

Kokkeskole

Fladfisk, filetere

Fladfisk, filetere

Kokkeskole

Fladfisk, stege

Fladfisk, stege

Kokkeskole

Panering

Panering

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube