• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen>
  3. Madlavningsmetoder>
  4. Køkkenudstyr>
  5. Køkkenredskaber
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Køkkenredskaber

(14 videoer)
  • Køkkenredskaber
  • Køkkenmaskiner
Bjørnekloen

Bjørneklo

Kokkeskole

Bordskraldespand

Bordskraldespand

Kokkeskole

Dåseåbner

Dåseåbner, sådan åbner du en dåse

Kokkeskole

Film 28: Spise med pinde og spisepinde-challenge

Film 28: Spise med pinde

Viden

Gorm og 100% din ret: Sådan får du skærebrætter til at ligge fast

Få skærebrættet til at ligge fast

Kokkeskole

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Hvad er en spiseske, ske osv.

Kokkeskole

Pas på din Ipad i køkkenet

Ipad i køkkenet, sådan passer du på den

Viden

Kokkekniv, holde på den

Kokkekniv, holde på den

Kokkeskole

Måleenheder

Måleskeer

Kokkeskole

Rivejern

Rivejern

Kokkeskole

Skridsikkert skærebræt

Skridsikkert skærebræt

Kokkeskole

Skrællekniv og tyndskræller

Skrællekniv og tyndskræller

Kokkeskole

Gorm og 100% din ret: Sådan undgår du at skære dig i fingrene (bjørneklo)

Sådan undgår du at skære dig

Kokkeskole

Tyndskræller

Tyndskræller, sådan bruger du den

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube