Header background image
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen >
  3. Råvarer >
  4. Grøntsager og kartofler >
  5. Løg
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pasta: Uhævet æltet dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Bagning
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider

Løg

(6 videoer)
  • Bælgfrugter
  • Græskar
  • Kartofler
  • Krydderier og krydderurter
  • Kål
  • Løg
  • Rodfrugter
  • Grøntsager, øvrige
Forårsløg, skære

Skære forårsløg

Kokkeskole

Løg, hakke

Hakke løg

Kokkeskole

Hakke hvidløg

Hakke hvidløg

Kokkeskole

Løg, rive

Rive løg

Kokkeskole

Løg, skære i både

Skære løg i både

Kokkeskole

Løg, svitse

Svitse løg

Kokkeskole

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk
Facebook
Instagram
Youtube