Header background image
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Kokkeskolen >
  3. Madlavningsmetoder >
  4. Stegemetoder >
  5. Ovnstege
  • Aftensmad
    • Oksekød og gris
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Grøntsager og kartofler (vegetar)
    • Tilbehør
  • Bagemetoder
    • Afbagning
    • Bagepulverdej
    • Chokolade
    • Gærdej
    • Mørdej
    • Pisket dej
    • Pasta: Uhævet æltet dej
    • Pynt
    • Rørt dej
    • Bagning, øvrige
  • Madlavningsmetoder
    • Bagning
    • Jævnemetoder
    • Kogemetoder
    • Konserveringsmetoder
    • Køkkenudstyr
    • Marinering
    • Stegemetoder
    • Stivnemetoder
    • Hygiejne
  • Madpakker
  • Råvarer
    • Frugt og nødder
    • Grøntsager og kartofler
    • Kød
    • Mel, gryn, ris og kerner
    • Æg
    • Fisk og skaldyr
  • Smagekassen
    • Rodfrugter
    • Kål
    • Æbler
    • Klima og bælgfrugter
    • Græskar
    • Madpakker
    • Verdensmad og krydderier
    • Økologi og gulerødder
    • TV-programmer
    • Trin for trin
  • Alt det andet
    • Højtider
    • Madspild og affald
    • Smag og øvrige
    • Øvrige måltider
Vis filtre
Skjul filtre
Videotype

Ovnstege

(7 videoer)
  • Pandestege
  • Lynstege, sautere, braisere og svitse
  • Ovnstege
  • Grillstege
  • Gratinere
  • Friturestege
Falafler

Falafler i ovn og på pande

Opskrift

Rodfrugtchips på tre forskellige måder

Rodfrugtchips på tre forskellige måder

Opskrift

Grøntsager, bage

Bage grøntsager

Kokkeskole

Hel kylling, stegning og partering

Stege og partere hel kylling

Kokkeskole

Klargøre kylling

Klargøre kylling inden stegning

Kokkeskole

Græskarrisotto

Risotto med græskar

Opskrift

Rodfrugter i ovn med pommes frites krydderi

Rodfrugter i ovn med pommes frites krydderi

Opskrift

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk
Facebook
Instagram
Youtube