Karry

Karry er et blandingskrydderi, og stammer fra Indien. Det betyder, at karry ikke er et krydderi i sig selv. Karry består derimod af en lang række forskellige krydderier, som er blandet sammen. Flere end 10 forskellige slags krydderier. De mest almindelige krydderier i karry er: koriander, spidskommen, sennepsfrø, kardemomme, bukkehorn og gurkemeje. Du kan bruge karry i retter, som fx boller i karry med ærter, indisk krydrede kartofler eller indisk chicken curry. Læs også om garam masala og tandoori der også er karryblandinger.

Smag: Stærkt og krydret.

Holdbarhed

2 år på hylden

Opbevaring

Opbevar karry tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. 

Retter med karry

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 42 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min