Oksekød

Oksekød kommer fra en ko. Du kan købe mange forskellige former for oksekød. Det afhænger af hvor på dyret kødet kommer fra. Husk altid at vaske dine hænder, når du har rørt ved oksekød. Skift skærebrætog kniv når du har skåret råt kød ud.

Holdbarhed

4 dage i køleskabet (Åbnet)

10 måneder i fryseren

8 dage i køleskabet (Uåbnet)

Opbevaring

Opbevar oksekød i køleskabet eller i fryseren. Læs på pakken, hvor lang tid kødet kan holde sig i køleskabet. I fryseren kan det holde sig i op til 10 måneder. Det kommer an på hvor meget fedt der er i kødet. Jo mere fedt der er i, jo kortere tid kan kødet holde sig i fryseren. Husk at komme kødet i en frysepose, før du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen oksekød op, skal du gøre det i køleskabet.

 

 

Retter med oksekød

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min