Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kødsovs:

3.

Pil og hak løget fint. Se videoen.

4.

Skyl og skræl gulerødderne. Skær dem i små tern. Se videoen.

5.

Skyl og skræl pastinakkerne. Skær dem i små tern.

6.

Skyl og skræl den søde kartoffel. Skær den i små tern.

7.

Kom olie i en mellemstor gryde, og varm den op til middelhøj varme.

8.

Kom løgene i gryden, og steg dem i 1-2 minutter, eller til de er glasklare.

9.

Kom kødet ned i gryden, og steg det i 5 minutter, eller til det er gyldenbrunt. Husk at vaske hænder, når du har rørt ved råt kød.

10.

Kom grøntsagerne ned i gryden til kødet og løgene, og lad dem stege med i 2 minutter. Rør rundt undervejs.

11.

Krydr med paprika, timian, salt og peber. Rør rundt i gryden.

12.

Kom de hakkede tomater og ketchup i gryden. Skru ned på lav varme, og lad fyldet koge i cirka 10 minutter, eller til grøntsagerne er møre.

Dressing:

13.

Pil hvidløgene, og pres dem med en hvidløgspresser. Kom dem op i en mellemstor skål.

14.

Kom vand i en anden skål, og skyl purløg i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

15.

Hak purløg fint, og kom det op i skålen til hvidløget Se videoen.

16.

Kom creme fraiche i skålen, og rør det hele godt sammen.

17.

Smag dippen til med salt og peber.

Tilbehør:

18.

Skyl agurken og tomaterne, og skær dem i skiver.

19.

Skyl hjertesalaten, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Skær den i tynde strimler.

20.

Hvis du gerne vil have majs i dine wraps, så tø de frosne majs op, eller brug friske fra dåse.

21.

Varm dine tortillas som anvist på pakken.

Samle wraps:

22.

Kom kødsovs, grøntsager og dressing på din varme tortilla, og rul den sammen. Spis den med det samme.

Næringsindhold per portion

Energi: 2556 kJ / 611 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 49 %

Fedt: 30 %

Heraf mættet fedt: 6,1 g.

Kostfibre: 4 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Gulerod, skære i tern

Gulerod, skære i tern

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min