Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil, og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Se videoen.

5.

Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Se videoen.
Skyl og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Se videoen.

6.

Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

7.

Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.

8.

Åben brikkerne med hakkede tomater.
Åben brikken med hakkede tomater.

9.

Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

10.

Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

11.

Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.

12.

Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

13.

Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

14.

Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.

15.

Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.

16.

Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.

Næringsindhold per portion

Energi: 3699 kJ / 884 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 37 %

Fedt: 42 %

Heraf mættet fedt: 21 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Gulerod, skære i tern

Gulerod, skære i tern

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min