1. Hjem >
  2. Leksikon >
  3. Kød og indmad >
  4. Fjerkræ >
  5. Kyllingeinderfilét

Kyllingeinderfilét

Kyllinge-inderfilét kommer fra en kylling. Det er lyst i farven, og har en fin og mild smag. Kyllingekød skal altid gennemsteges. Husk altid at vaske dine hænder, når du har rørt ved rå kylling. Skift skærebræt og kniv, når du har skåret råt kyllingekød ud.

Brug f.eks. kyllinge-inderfilét til kyllingespyd eller stegt kylling med grøntsager. Find opskrifterne på gocook.dk. 

Holdbarhed

2 dage i køleskabet (Åbnet)

4 dage i køleskabet (Uåbnet)

6 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar kyllinge-inderfilét i køleskabet eller i fryseren. Læs på pakken, hvor lang tid kyllingebryst kan holde sig i køleskabet. I fryseren kan det holde sig i op til 6 måneder. Husk at komme kødet i en frysepose, før du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen kyllingebryst op, skal du gøre det i køleskabet.

Retter med kyllingeinderfilét

Kyllingespyd med peanutsovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 40 min.

Vietnamesiske forårsruller med kyllingespyd

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 35 min.

Arbejdstid: 35 min.

Kylling i sød karrysovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 41 min.

Kyllingespyd

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 25 min.