1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Hovedretter>
  5. Pasta Alfredo med broccoli

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sovs:

3.

Pil og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl asparges-broccolien. Skær hovederne fra stilken. Læg hovederne til side, og skær stilkene i små stykker på cirka 1 centimeter.

5.

Riv parmesanen på den fine side af rivejernet. Se videoen.

6.

Tag et rent skærebræt og en ren skarp kniv. Skær kyllingebryst-fileterne i små tern. Husk at vaske hænder, når du har rørt ved råt kød.

Spaghetti:

7.

Kom 3 liter vand plus salt i en stor gryde. Tænd for høj varme, og læg låg på. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid spaghettien skal koge. Fortsæt med sovsen, mens pastaen koger.

Sovs fortsat:

8.

Kom olie i en gryde, og varm den op til middel varme. Kom kylling i gryden, og lad det stege i cirka 2-3 minutter, eller til det begynder at tage farve.

9.

Kom så løg og hvidløg i gryden, og steg det yderligere i 2 minutter.

10.

Kom fløde og parmesan og asparges-broccoli-stilkene ned gryden, skru ned til lav varme, og lad det simre i yderligere 2 minutter. Smag sovsen til med salt og peber.

Samle retten:

11.

Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i, og lad det dryppe af.

12.

Kom pasta og asparges-broccoli-hovederne ned i sovsen, og bland det godt sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 2986 kJ / 714 kcal

Protein: 29 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Rivejern

Rivejern

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min