![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- One-pot-pasta med kylling og bacon
One-pot-pasta med kylling og bacon
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 22 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/2mdl3prk/onepotpasta-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til one-pot-pasta med kylling og bacon
Pasta ret:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
100 g. champignon
150 g. champignon
50 g. champignon
1 porre
1 ½ porre
½ porre
300 g. kyllingeinderfilet
450 g. Kyllingeinderfilet
150 g. Kyllingeinderfilet
125 g. bacon
200 g. bacon
65 g. bacon
1½ spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
1 ½ dl. ærter
2 dl. ærter
1 dl. ærter
1 l. vand
1 ½ l. vand
½ l. vand
1 terning grøntsagsbouillon
1 ½ terning grøntsagsbouillon
½ terning grøntsagsbouillon
300 g. fuldkornsspaghetti
450 g. fuldkornsspaghetti
150 g. fuldkornsspaghetti
1 ½ tsk. salt
3 tsk. salt
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
1 knivspids peber
1 spsk. maizena
1 ½ spsk. maizena
1 tsk. maizena
2 ½ dl. madlavningsfløde
3 ½ dl. madlavningsfløde
1 ½ dl. madlavningsfløde
Tilbehør:
150 g. cherrytomater
½ dl. frisk basilikum
1 dl. parmesan
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/hawhuhqp/hvidløg-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvidløg
![](/media/q5olcc1g/champignon.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Champignon
![](/media/eh5bvtir/porre.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Porre
![](/media/5kfhu4nk/kyllingefillet-1200px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingeinderfilét
![](/media/33gdrx3z/fdb-bacon_6.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bacon
![](/media/go0fueac/olie-smagsneutral-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olie - smagsneutral
![](/media/0i3i5v3s/ærter2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Ærter
![](/media/b3lkg2qn/thumb_colourbox3099415.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vand
![](/media/zjcdouoj/bouillon-edit-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grøntsagsbouillon
![](/media/cbpjfnqs/spaghetti-uden-baggrund-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spaghetti
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/dahhehnn/fdb_-kartoffelmel_copy.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kartoffelmel
![](/media/xdxfqsxl/madlavnings_floede-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Madlavningsfløde
![](/media/w0tcun3p/cherrytomater-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Cherrytomat
![](/media/gszin5cl/basilikum.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Basilikum
![](/media/iweheyge/fdb_-parmesan.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Parmesanost
Køkkenredskaber til one-pot-pasta med kylling og bacon
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 stor gryde
1 grydeske
1 stor skål
Rent viskestykke
1 kop
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/pqydx2pp/fdb-redskaber06.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor gryde
![](/media/rnsbv2km/grydeskeer-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grydeske
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/wrfjgdrm/viskestykke.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Viskestykke
![](/media/v4pgx0te/kop-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kop
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
One-pot-pasta:
3.
Pil, og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.
4.
Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
5.
Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Se videoen.
Skær et snit på langs af porrerne, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Se videoen.
6.
Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
7.
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
8.
Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
9.
Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
10.
Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
11.
Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
12.
Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
13.
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke.
14.
Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Se videoen.
15.
Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2799 kJ / 669 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer