Kylling

En kylling er en fugl. Du kan købe kyllingen hel eller som lår, overlår, vinger eller bryst. Husk at kyllingekød altid skal være gennemstegt. Vask altid dine hænder, når du har rørt ved kylling. Skift skærebræt og kniv når du er færdig med at skære råt kyllingekød ud.

Holdbarhed

1 år i fryseren

2 dage i køleskabet

Opbevaring

Opbevar kylling i køleskabet. Her kan den holde sig i cirka 2 dage. Hvis du kommer en hel kylling i fryseren, kan den holde sig i cirka 1 år. Hvis kyllingen er skåret ud i mindre stykker, som for eksempel i bryst og lår, kan den holde sig i cirka 6 måneder. Når du skal tø kylling op, skal du gøre det i køleskabet. 

Retter med kylling

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min