Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Forbered spyd:

3.

Hvis du bruger træspyd, skal du lægge dem i blød i koldt vand i 5-10 minutter, før du bruger dem.

Marinade:

4.

Pres saften ud af den halve lime. Se videoen.

5.

Pil og hak hvidløget fint. Se videoen.

6.

Kom hvidløg, olie, honning, soja og lime op i en mellemstor skål. Rør alle ingredienserne sammen.

Kylling:

7.

Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingekødet i stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

8.

Kom dem op i skålen med marinaden, og bland det hele godt sammen. Lad kødet trække minimum 20 minutter i marinaden.

Kyllingespyd:

9.

Klip træspydene, så de passer til en madkasse i længden.

10.

Kom kyllinge-stykkerne på de 4 spyd.

11.

Varm en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på panden og varm den op. Læg spyddene på, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend kyllingespydene undervejs, så de får en fin lysebrun farve hele vejen rundt og bliver gennemstegte.

Næringsindhold per portion

Energi: 929 kJ / 222 kcal

Protein: 30 %

Kulhydrat: 11 %

Fedt: 59 %

Heraf mættet fedt: 0,6 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Hakke hvidløg

Hakke hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min