Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hvis du bruger træspyd, skal du lægge dem i blød i koldt vand i 5-10 minutter, før du bruger dem.

4.

Pres saften ud af den halve lime. Se videoen.

5.

Pil og hak hvidløget fint. Se videoen.

6.

Kom hvidløg, olie, honning, soja og lime op i en mellemstor skål. Rør alle ingredienserne sammen.

7.

Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær kyllingekødet i stykker på cirka 3 x 3 centimeter.

8.

Kom dem op i skålen med marinaden, og bland det hele godt sammen. Lad kødet trække minimum 20 minutter i marinaden.

9.

Klip træspydene, så de passer til en madkasse i længden.

10.

Kom kyllinge-stykkerne på de 4 spyd.

11.

Varm en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på panden og varm den op. Læg spyddene på, og steg dem i cirka 15 minutter. Vend kyllingespydene undervejs, så de får en fin lysebrun farve hele vejen rundt og bliver gennemstegte.

Næringsindhold per portion

Energi: 929 kJ / 222 kcal

Protein: 30 %

Kulhydrat: 11 %

Fedt: 59 %

Heraf mættet fedt: 0,6 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 82 min