1. >
  2. Halloween for børn
Halloween Tema 16X9

Halloween opskrifter til børn

Velkommen til GoCook by Coops Halloween-tema til dine små spøgelser og hekse! Forvandl dit hjem til et sandt spøgelseshus med disse sjove og skræmmende opskrifter, der vil glæde både børn og voksne.

Opskrifter børn kan være med til at lave

GoCooks opskrifter er ikke kun lækre, men børnene kan også være med til at lave dem. Vores trin for trin opskrifter med video inspiration og vejledninger, er en fantastisk måde at fejre Halloween på og samtidigt få børnene med i køkkenet.

Halloween handler ikke bare om slik. Det er også at have det sjovt og være kreativ i køkkenet. Lad os lave nogle uhyggelige lækkerier sammen - og måske skal du downloade vores App, hvor børnene kan få opskrifterne læst højt!? 🎃👻

Top-4 Halloween aftensmad til børn

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Top-4 Halloween bageopskrifter

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Top-4 videoer med Halloween opskrifter

Gocook App Til Web Nyhed

Ny GoCook-app!!

Download den til iPhone, Ipad og Android-telefoner 🤩