Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Løg:

3.

Pil rødløget, og skær det i skiver.

4.

Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.

Hakkebøffer og bacon:

5.

Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

6.

Læg baconskiverne på stegepanden.

7.

Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg madpapir på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem tallerkenen med madpapir. Se videoen.

Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg madpapir på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på tallerkenen med madpapir. Se videoen.

Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg madpapir på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på tallerkenen med madpapir. Se videoen.

8.

Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Vask hænder, når de har rørt ved råt kød. Krydr med salt og peber. Se videoen.

Del det hakkede oksekød i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Vask hænder, når de har rørt ved råt kød. Krydr med salt og peber. Se videoen.

Del det hakkede oksekød i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Vask hænder, når de har rørt ved råt kød. Krydr med salt og peber. Se videoen.

9.

Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne. Se videoen.

10.

Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

Samle og pynte monsterburgerne:

11.

Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Sæt dem på træspyd.

12.

Skyl salatbladene. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

13.

Skyl agurk og tomat. Skær agurk og tomater i skiver.

14.

Skær skarpe tænder i osteskiverne.

15.

Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.

16.

Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.

17.

Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

18.

Kom osteskiverne ovenpå bøffen. Derefter agurk, tomatskiver og rødløg ovenpå.

19.

Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får fire i alt. Sæt dine øjne-spyd i den øverste burgerbolle. Så er der monstermad!

Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får seks i alt. Sæt dine øjne-spyd i den øverste burgerbolle. Så er der monstermad!

Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får to i alt. Sæt dine øjne-spyd i den øverste burgerbolle. Så er der monstermad!

Næringsindhold per portion

Energi: 2584 kJ / 618 kcal

Protein: 28 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 37 %

Heraf mættet fedt: 9,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Stege bacon sprødt

Stege bacon sprødt

Hakkebøf, forme

Hakkebøf, forme

Hakkebøf, stege

Hakkebøf, stege

Salat, skylle

Salat, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min