Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en lille gryde frem, og hæld couscous i. Tilbered couscoussen, som det står på posen. Sæt couscoussen til side, og lad den køle af, mens du laver resten.

4.

Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persille og mynte i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen og mynten. Se videoen.

5.

Tag et skærebræt, en kniv og en stor skål frem. Hak bladene fra persillen og mynten fint, og kom dem op i skålen.

6.

Skyl cherrytomater og agurk, og lad dem tørre. Skær tomaterne og agurken i så små tern som muligt, og kom dem op i skålen med krydderurterne.

7.

Skyl forårsløg, og lad det tørre. Skær toppen og bunden væk. Skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen med tomat, agurk og krydderurter.

8.

Hæld den kogte, afkølede couscous op i skålen med resten af ingredienserne.

9.

Skær citronen over. Tag en citruspresser, pres saften ud af citronen. Hæld citronsaft over din tabbouleh. Se videoen.

10.

Hæld olie over retten, og krydr med salt og peber. Rør rundt. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 926 kJ / 221 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 44 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 1,5 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min