Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål. Se videoen.

4.

Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Se videoen.

5.

Hak mandlerne groft. Kom mandler og æbletern i skålen. Se videoen.

6.

Skær citronen over. Pres saften ud af den. Kom citronsaften i en lille skål. Se videoen.

7.

Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.

8.

Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.

Næringsindhold per portion

Energi: 540 kJ / 129 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 55 %

Heraf mættet fedt: 0,4 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min