1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Grøntsager og kartofler>
  5. Gulerødder>
  6. Råkostsalat med gulerødder og pastinak

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Råkost:

3.

Skyl og skræl gulerødder. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i en stor skål. Se videoen.

4.

Skyl og skræl pastinakker. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i skålen til gulerødderne. Se videoen.

5.

Skyl hvidkålen, og skær den i tynde strimler med en skarp kniv. Kom hvidkålen ned i skålen med gulerødder og pastinakker. Se videoen.

Dressing:

6.

Kom olie, eddike og sukker i en lille skål. Bland det godt sammen, og smag dressingen til med salt og peber.

7.

Hæld dressingen over grøntsagerne.

8.

Top salaten med saltede peanuts, lige inden den skal serveres.

Næringsindhold per portion

Energi: 715 kJ / 171 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 29 %

Fedt: 56 %

Heraf mættet fedt: 0,8 g.

Kostfibre: 6 %

Kokkeskolevideoer

Tyndskræller

Tyndskræller

Rivejern

Rivejern

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min