- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara med spinat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Elsker du italiensk mad, så elsker du sikkert også spaghetti carbonara. En enkel cremet ret, som kan laves på næsten ingen tid. Her piftet op med lidt spinat for at give ekstra smag.
Tip: Hvis din pasta bliver klistret og stiv inden servering, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til spaghetti carbonara
Bacon:
125 g. bacon i skiver
190 g. bacon i skiver
65 g. bacon i skiver
Pasta:
400 g. spaghetti
600 g. spaghetti
200 g. spaghetti
4 l. vand
6 l. vand
2 l. vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
Sovs:
3 æg
4 ½ æg
1 ½ æg
175 g. revet ost
260 g. revet ost
85 g. revet ost
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
1 ½ dl. piskefløde
2 ¼ dl. piskefløde
¾ dl. piskefløde
5 kugler frossent spinat
7 ½ kugler frossent spinat
2 ½ kugler frossent spinat
2 tsk. oregano, tørret
3 tsk. oregano, tørret
1 tsk. oregano, tørret
1 stk. salt
1 ½ stk. salt
½ stk. salt
½ tsk. peber
¾ tsk. peber
¼ tsk. peber
Frisk basilikum til pynt
Bacon
Spaghetti
Vand
Salt
Æg
Revet ost
Hvidløg
Piskefløde
Spinat
Oregano (tørret)
Peber
Basilikum
Køkkenredskaber: til spaghetti carbonara
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stegepande
1 spatel
1 tallerken
Madpapir
1 stor gryde
1 grydelåg
1 dørslag
1 lille skål
1 gaffel
1 dyb stegepande
1 stegepande
1 stegepande
1 hvidløgspresser
Køkkenvægt
Teske
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stegepande
Spatel
Middagstallerken
Madpapir
Stor gryde
Grydelåg
Dørslag
Lille røreskål
Gaffel
Stegepande
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pasta:
3.
Steg bacon:
4.
5.
6.
Pasta - fortsat:
7.
Sovs:
8.
Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag måde med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
9.
10.
Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu. Se videoen.
Pil, og pres hvidløgsfeddene ned i en stegepande. Tænd ikke for stegepanden endnu. Se videoen.
11.
12.
13.
14.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3325 kJ / 795 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 45 %
Heraf mættet fedt: 21,2 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer