Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Hønsesalat:

3.

Bring en halv liter vand i kog i gryde. Tilsæt kyllingebrysterne og saltet, og kog kyllingebrysterne i cirka 20 minutter. Lad dem køle helt af. Gør de andre ting klar imens.

Bring en liter vand i kog i gryde. Tilsæt kyllingebrysterne og saltet, og kog kyllingebrysterne i cirka 20 minutter. Lad dem køle helt af. Gør de andre ting klar imens.

Bring en halv liter vand i kog i gryde. Tilsæt kyllingebrystet og saltet, og kog kyllingebrystet i cirka 20 minutter. Lad dem køle helt af. Gør de andre ting klar imens.

4.

Steg baconen på en pande ved middelvarme, og læg 3 stegte skiver bacon til side til anretningen. Smuldr resten af skiverne.

Steg baconen på en pande ved middelvarme, og læg 4,5 stegte skiver bacon til side til anretningen. Smuldr resten af skiverne.

Steg baconen på en pande ved middelvarme, og gem 1,5 skive stegt bacon til anretningen. Smuldr resten af skiverne.

5.

Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver. Tip: Hvis du har en æggedeler, kan du lynhurtigt skære dem i skiver på den.

6.

Steg champignonerne på panden i resten af baconfedtet, til de er lysebrune.

7.

Kom mayonnaise, creme fraiche, honning og sennep op i en mellemstor skål, og rør det sammen.

Kom mayonnaise, creme fraiche, honning og sennep op i en stor skål, og rør det sammen.

8.

Riv kyllingebrysterne i mindre stykker med to gafler.

9.

Tilsæt kyllingekødet, champignonerne og det smuldrede bacon.

10.

Skyl bladsellerien, og skær den i tynde skiver.

11.

Skyl æblet, og fjern kernehuset. Skær det i små tern.

12.

Rens løget, og skær det i små tern.

13.

Kom bladselleri, æble og løg op i skålen med hønsesalaten.

14.

Rør ingredienserne sammen. Lad hønsesalaten trække i køleskabet, hvis du har tid.

Anretning af smørrebrødet:

15.

Vask appelsinen, og skær den i skiver.

16.

Rist en skive fuldkornsfranskbrød.

17.

Læg en lille håndfuld salatblade på.

18.

Fordel 2-3 spsk. af hønsesalaten oven på salatbladene.

19.

Læg en halv skive bacon på toppen af kyllingesalaten.

20.

Pynt med 1-2 appelsinskiver og en lille håndfuld mikrogrønt.

21.

Anret resten af madderne med resten af ingredienserne.

Næringsindhold per portion

Energi: 1491 kJ / 355 kcal

Protein: 23 %

Kulhydrat: 29 %

Fedt: 45 %

Heraf mættet fedt: 5 g

Kostfibre: 2 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 140 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min