Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål.
Kom æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål.

4.

Pisk med en elpisker, til massen er lysegul og luftig.

5.

Pres citronen. Se videoen.

6.

Tilsæt citronsaft og kærnemælk eller tykmælk, og rør koldskålen sammen med en røreske.

7.

Hæld koldskålen i en skål.

Næringsindhold per portion

Energi: 679 kJ / 162 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 19 %

Heraf mættet fedt 1,4g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 57 min