Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Stege fiskefileter:

3.

Mål rugmelet op, og fordel det på en flad tallerken.

4.

Vend hver fiskefilet i rugmelet, så det dækker fiskefileterne helt. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

5.

Varm en stegepande op til middelhøj varme. Kom smør og olie på panden, og lad smørret bruse af.

6.

Læg fiskefileterne på stegepanden, og steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

7.

Læg fiskefileterne på en ren tallerken, mens du gør resten klar.

Forberede tilbehør:

8.

Skær citronen i kvarte.

9.

Halver cherrytomaterne.

10.

Kom vand i en lille skål. Skyl dilden i vandet, og tør den på et rent viskestykke.

Anrette smørrebrødet:

11.

Læg en lille håndfuld salatblade på hver skive rugbrød.

12.

Læg fiskefileterne ovenpå salaten.

13.

Top fiskefileterne med remoulade, og pynt med de halve cherrytomater.

14.

Pynt med dild, og læg en kvart citron ved siden af hvert stykke smørrebrød.

15.

Pres citronen ud over fisken, lige inden du skal spise smørrebrødet.

Næringsindhold per portion

Energi: 1117 kJ / 266 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 35 %

Fedt: 47 %

Heraf mættet fedt: 3,4 g

Kostfibre: 3 %

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min