Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Vafler:

3.

Skyl broccolien, og skær hovederne og stokken i mindre stykker. Se videoen.

4.

Kom broccoli og mælk i blenderen, og blend det til en ensartet masse. Se videoen.

5.

Slå et æg ud i en kop, kom det op i blenderen. Fortsæt på samme måde med de andre æg. Tilsæt grahamsmel, hvedemel, salt og bagepulver, og blend det hele til en ensartet masse. Se videoen.

6.

Tænd vaffeljernet. Når det er varmt, så pensl det med olie, og kom cirka en deciliter af dejen på midten af jernet. Lad dejen selv flyde ud, til der er cirka 1 centimeter til kanten, og luk jernet forsigtigt.

7.

Bag vaflen i jernet et par minutter, til den er gylden og sprød.

8.

Fortsæt sådan med de næste vafler.

Rød coleslaw:

9.

Pil de yderste blade af kålen, og smid bladene ud. Skyl kålen. Snit den i tynde strimler med en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Se videoen.

10.

Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Se videoen.

11.

Kom resten af ingredienserne op i en skål, og rør det sammen. Bland grøntsagerne i, og lad coleslawen trække, mens du steger kyllingen.

Kylling:

12.

Hæld olie og smør på en stegepande, og varm det op ved middel varme. Når det er varmt, skal kyllingen på panden. Vask hænder, når du har rørt ved rå kylling. Krydr kyllingen med salt og peber. Se videoen.

13.

Steg kyllingen gylden på hver side, skru ned, og lad den stege, til den er gennemstegt.

14.

Lad kyllingen køle lidt af, og skær den i tynde skiver.

15.

Skyl spinaten, og hak den i mindre stykker.

Samle vafler:

16.

Saml vaflerne med coleslaw i bunden, kylling og spinat på toppen.

Næringsindhold per portion

Energi: 2463 kJ / 589 kcal

Protein: 29 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 29 %

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Blender, sådan bruger du den

Blender, sådan bruger du den

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Rivejern

Rivejern

Kyllingebryst, stege

Kyllingebryst, stege

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 7 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min