1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Frokost og madpakker, øvrige>
  5. Smørrebrød med bagte rødbeder

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bagte rødbeder:

3.

Tænd ovnen på 175 grader.

4.

Skræl og vask rødbederne. Skær dem i skiver på cirka ½ centimeters tykkelse.

5.

Bland olie, eddike, sirup og timian sammen i en lille skål. Smag marinaden til med salt og peber.

6.

Kom bagepapir på en bageplade.

7.

Vend rødbedeskiverne i marinaden, og læg dem på bagepladen.

8.

Bag rødbederne i 20 minutter. Vend alle rødbedeskiverne, og bag dem i 20 minutter mere.

Anretning af smørrebrød:

9.

Smør et tyndt lag smør på en skive rugbrød.

10.

Læg en lille håndfuld salatblade på brødet.

11.

Læg 8 skiver bagte rødbeder ovenpå salatbladene.

12.

Kom ricottaen op i en sprøjtepose, og sæt dutter af den på rødbederne.

13.

Drys mandelsplitterne ud over maden.

14.

Pynte smørrebrødet med jordskokkechips og dild.

Næringsindhold per portion

Energi: 1478 kJ / 352 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 40 %

Fedt: 46 %

Heraf mættet fedt: 3 g

Kostfibre: 3 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 5 min

Arbejdstid: 5 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min