1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Tilbehør>
  5. Grønt>
  6. Smørdampet spidskål

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dampe spidskål:

3.

Fjern de grove yderblade fra spidskålen.

4.

Skyl spidskålen. Skær kålen i fire eller seks stykker, alt efter kålens størrelse.

5.

Kom vand, smør og salt i en gryde og kog det op.

6.

Læg forsigtigt spidskålen i vandet. Læg låget på, og skru ned for varmen. Damp kålen i 5 minutter.

7.

Vurder om kålen er mør med en gaffel.

8.

Sær et dørslag i vasken. Hæld vandet fra.

9.

EVENTUELT: Skyld dilden, og drys over spidskålen.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / MANGLER kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min