Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Se videoen.

4.

Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.

5.

Pil løget, og skær det i halve. Skær hver halvdel af løget i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.

Pil løget, og halvér det. Skær den ene halvdel i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.

6.

Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

7.

Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.

8.

Læg det hele over på en ren tallerken.

9.

Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.

10.

Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.

11.

Sandwich: Smør to skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.

Sandwich: Smør tre skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.

Sandwich: Smør en skive brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødet.

12.

Skyl salatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på hver sandwich.

Skyl salatbladet, og lad det dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på sandwichen.

13.

Læg et nyt stykke brød over salaten på hver sandwich. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødene. Læg hvidkålen og et salatblad på brødene.

Læg et nyt stykke brød over salaten på sandwichen. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødet. Læg hvidkålen og et salatblad på brødet.

14.

Smør hvidløgsdressing på de to sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

Smør hvidløgsdressing på de tre sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

Smør hvidløgsdressing på den sidste skive brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

15.

Pres let på sandwichene. Skær hver sandwich over i to trekanter.
Pres let på sandwichen. Skær den over i to trekanter.

Næringsindhold per portion

Energi: 1565 kJ / 373 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 33 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min