Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade.

4.

Pluk bladene af stokken. Riv dem i mindre stykker på størrelse med chips. Se videoen.

5.

Skyl grønkålsstykkerne grundigt.

6.

Kom grønkålsstykkerne, olie og salt i en skål, og vend stykkerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

7.

Fordel grønkålsstykkerne på bagepladen, så de ligger i ét lag.

8.

Bag grønkålschipsene i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Hold øje med dem undervejs, for de kan pludselig blive for mørke.

9.

Lad dem køle af, og server dem som en lækker snack. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 824 kJ / 197 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 11 %

Fedt: 76 %

Heraf mættet fedt: 0,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Grønkål, ordne

Grønkål, ordne

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 100 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min