1. >
  2. Opskrifter>
  3. Frokost og madpakker>
  4. Boller og sandwich>
  5. Sandwich med kylling og bacon

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Se videoen.

4.

Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

5.

Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.
Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs

6.

Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

7.

Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.
Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.

8.

Læg bacon-skiverne over på en tallerken.

9.

Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.

10.

Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

11.

Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.

12.

Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.

Næringsindhold per portion

Energi: 1848 kJ / 442 kcal

Protein: 22 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 30 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Æbler, skære i skiver

Æbler, skære i skiver

Salat, skylle

Salat, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min