![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Sandwich med kylling og bacon
Sandwich med kylling og bacon
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![Sandwich med kylling og bacon](/remote.axd/tv.samvirke.dk/64968569/66854375/dc5cb201955b10f96ad7e2029dd3bb75/1920x/thumbnail-5.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Vild med kylling- og bacon sandwich?? Så skal du prøve den her version, der lige er piftet op med æbler stegt i baconfedt (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til sandwich med kylling og bacon
Kylling
2 stk. kyllingebryst
3 stk. kyllingebryst
1 stk. kyllingebryst
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
½ spsk. olie
¾ spsk. olie
¼ spsk. olie
Sandwich
1 pakke bacon i skiver
1 ½ pakke bacon i skiver
½ pakke bacon i skiver
2 tomater
3 tomater
1 tomat
¼ agurk
½ agurk
1 æble
1 ½ æble
½ æble
½ pose salatblanding
2 flutes eller 4 boller
3 flutes eller 6 boller
1 flute eller 2 boller
4 tsk. mayonnaise eller dressing
6 tsk. mayonnaise eller dressing
2 tsk. mayonnaise eller dressing
![](/media/cbinulxe/fdb-kyllingebryst.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingebryst
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/go0fueac/olie-smagsneutral-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olie - smagsneutral
![](/media/33gdrx3z/fdb-bacon_6.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bacon
![](/media/kjtixvwa/tomater-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomat
![](/media/zjjdpqdc/agurk.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Agurk
![](/media/l1upgium/æble3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æble
![](/media/r1xngfzo/groen_kroelsalat-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Krølsalat
![](/media/1yjckwbq/fuldkorns_ciabattaboller-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Ciabattaboller (fuldkorn)
![](/media/uvlooxlb/majonaise-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mayonnaise
Køkkenredskaber til sandwich med kylling og bacon
1 teskte
1 teske
1 teske
1 køkkenvægt
1 stegepande
1 spatel
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
2 tallerkener
1 dørslag
1 brødkniv
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/q4kbwss4/stegepande-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stegepande
![](/media/1l0lpwb0/spatel.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spatel
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/kp5m4w3q/tallerken.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Middagstallerken
![](/media/khfewcrn/fdb-redskaber20.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dørslag
![](/media/k5xpo54x/brødkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kylling:
3.
Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Krydr med salt og peber. Se videoen.
4.
Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
Steg bacon:
5.
Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.
Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs
Fyld:
6.
Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
7.
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.
Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.
8.
Læg bacon-skiverne over på en tallerken.
9.
Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.
10.
Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.
Kylling - fortsat:
11.
Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.
Saml sandwich:
12.
Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1848 kJ / 442 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 30 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer