Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

4.

Pil, og hak hvidløg fint. Se videoen.

5.

Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.

6.

Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.

7.

Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.

8.

Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
Pil, og skær rødløget i tynde ringe.

9.

Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.

10.

Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.

11.

Sluk blusset, og lad løgringene køle af.

12.

Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Se videoen.

13.

Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Se videoen.

14.

Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.

15.

Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.

Næringsindhold per portion

Energi: 2100 kJ / 502 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 50 %

Fedt: 30 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Mango, udstene

Mango, udstene

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 57 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min