Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil løget, og skær det i grove tern. Se videoen.

4.

Vask, og skræl persilleroden. Skær den i grove tern.
Vask, og skræl persillerødderne. Skær dem i grove tern.

5.

Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring vandet i kog.

Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.

6.

Tilsæt løg og persillerod, og kog det i cirka 5 minutter.

7.

Tilsæt kyllingebrysterne, og lad dem koge i cirka 10 minutter ved svag varme. Vask hænder, når du har rørt ved rå kylling.

8.

Sluk for varmen, og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i cirka 10 minutter.

9.

Tag kyllingebrysterne og grøntsagerne op ad vandet, og læg det i en skål. Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet, til kyllingen og grøntsagerne er helt afkølet.

10.

Skær kyllingebrysterne i mindre stykker, og bland det med de kogte grøntsager.

11.

Sandwich: Skær sandwichbollerne over, og smør mangochutney på begge halvdele.

12.

Skyl hvidkålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål. Se videoen.

13.

Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.

14.

Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne, og klap dem sammen til 4 sandwich.
Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne. og klap dem sammen til 6 sandwich.
Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne, og klap dem sammen til 2 sandwich.

Næringsindhold per portion

Energi: 1293 kJ / 308 kcal

Protein: 31 %

Kulhydrat: 47 %

Fedt: 22 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 55 min