1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Baconsandwich

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Tag en lille kop. Kom cremefraiche og ketchup i, og bland det sammen til en dressing.

Fyld:

4.

Skyl salaten grundigt. Pluk blade af eller skær salaten i store stykker. Se videoen.

5.

Tag et skærebræt og skarp kniv. Skyl tomatene, skær dem i skiver.

6.

Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

7.

Læg baconskiverne på stegepanden. Se videoen.

8.

Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen.

Saml sandwich:

9.

Rist toastbrødene i en brødrister.

10.

Smør lidt af dressingen på hvert toastbrød.

11.

Læg en skive toastbrød på hver tallerken, og fordel salatblade, tomater og bacon ovenpå.

12.

Top dine sandwichs med resten af det ristede toastbrød.

13.

Server straks, eller tag en sandwich med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 1399 kJ / 334 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 54 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Salat, skylle

Salat, skylle

Stege bacon sprødt

Stege bacon sprødt

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min