
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Frokost og madpakker, øvrige>
- Rugbrødsstænger
Rugbrødsstænger
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rugbrødsstænger
Ingredienser
4 skiver rugbrød
2 spsk. olie
½ tsk. salt

Rugbrød

Olie

Salt
Køkkenredskaber til rugbrødsstænger
1 spiseske
1 skærebræt
1 brødkniv
Bagepapir
1 bageplade
1 bagepensel

Spiseske

Skærebræt

Brødkniv

Bagepapir

Bageplade

Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
4.
Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
5.
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
6.
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 705 kJ / 168 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 43 %
Heraf mættet fedt: 1,0 g.
Kostfibre: 0 %