
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Frokost og madpakker, øvrige>
- Rugbrødsstænger
Rugbrødsstænger
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rugbrødsstænger
Rugbrødsstænger:
4 skiver rugbrød
2 spsk. olie
½ tsk. salt

Rugbrød

Olie - smagsneutral

Salt
Køkkenredskaber til rugbrødsstænger
1 spiseske
1 skærebræt
1 brødkniv
Bagepapir
1 bageplade
1 bagepensel

Spiseske

Skærebræt

Brødkniv

Bagepapir

Bageplade

Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Rugbrødsstænger:
3.
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
4.
Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
5.
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
6.
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 705 kJ / 168 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 43 %
Heraf mættet fedt: 1,0 g.
Kostfibre: 0 %