![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Torskerognssalat
Torskerognssalat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/vbgmbsy2/coop_180517-torskerognssalat-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til torskerognssalat
Ingredienser
1 ds torskerogn
1 ½ ds torskerogn
½ ds torskerogn
1 forårsløg
1 ½ forårsløg
½ forårsløg
8 radiser
12 radiser
4 radiser
½ citron (kun saften)
¾ citron (kun saften)
¼ citron (kun saften)
3 spsk. cremefraiche
4 ½ spsk. cremefraiche
1 ½ spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Pynt:
4 skiver rugbrød
6 skiver rugbrød
2 skiver rugbrød
2 radiser
3 radiser
1 radise
![](/media/0vln0jx1/torskerogn-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Torskerogn
![](/media/iupj0beg/forårsløg.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Forårsløg
![](/media/3tefi0os/radisser_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Radise
![](/media/izdbvwlo/citron.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Citron
![](/media/athbfjvf/creme_fraiche-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Creme fraiche
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/wudbte0j/rugbrød.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rugbrød
Køkkenredskaber til torskerognssalat
1 skål
1 gaffel
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 teske
1 citruspresser
2 spiseskeer
![](/media/vgllf4mm/mellem-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mellem røreskål
![](/media/ihrbhbk1/fdb-redskaber47.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gaffel
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/qq4fr4xb/fdb-redskaber25_kopier-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Citruspresser
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Torskerogssalat:
3.
Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
4.
Skyl forårsløg og radiser.
5.
Skær forårsløget i tynde skiver. Se videoen.
6.
Skær radiserne i små tern.
7.
Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
8.
Skær citronen over, pres saten af den. Se videoen.
9.
Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
10.
Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
Lav madderne:
11.
Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
12.
Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
Skyl radisen, og skær den i skiver.
13.
Pynt smørrebrødene med radiserne.
Pynt smørrebrødene med radisen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 794 kJ / 190 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer