- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Brød som tilbehør>
- Rugbrødscroutoner på pande
Rugbrødscroutoner på pande
Samlet tid: 15 min.
Arbejdstid: 10 min.
Sværhedsgrad: Nem
Sprøde rugbrødscroutoner er perfekte til at pifte en salat eller suppe op med. De er salte og knaser dejligt. Mums.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rugbrødscroutoner på pande
Rugbrødscroutoner:
4 skiver rugbrød
6 skiver rugbrød
2 skiver rugbrød
1 spsk. olie
1½ spsk. olie
½ spsk. olie
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
Evt. 1 tsk. tørret timian
Evt. 1½ tsk. tørret timian
Evt. ½ tsk. tørret timian
Rugbrød
Rapsolie
Salt
Timian (tørret)
Køkkenredskaber til rugbrødscroutoner på pande
1 spiseske
1 teske
1 skærebræt
1 brødkniv
1 stegepande
1 paletkniv
Spiseske
Teske
Skærebræt
Brødkniv
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Rugbrødscroutoner:
3.
Skær rugbrødet i tern.
4.
Varm olien op på en pande ved middelhøj varme.
5.
Kom rugbrødsternene på panden, og steg dem i 5-10 minutter. Vend dem undervejs.
6.
Tag rugbrødsternene af panden, når de er blevet sprøde.
7.
Smag dine rugbrødscroutoner til med salt og eventuelt timian, og kom dem op i en skål.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 519 kJ / 124 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 29 %
Kostfibre: 6 %