Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Røræg:

3.

Slå et æg ud i et glas og tjek for skaller. Hæld ægget op i en lille skål, der kan tåle at komme i mikroovn. Gentag med det næste æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

4.

Pisk æggene sammen med salt og peber.

5.

Sæt æggene i mikroovnen, og giv dem cirka 1 minut ved middel varme.

6.

Tag æggene ud, og rør rundt med en ren gaffel. Pas på, skålen kan være varm.

7.

Sæt æggene tilbage i mikroovnen i cirka 1 minut ved middel varme.Hold øje med dem undervejs. Pas på, skålen kan være varm.

8.

Tag æggene ud af mikroovnen, og rør i dem med en ren gaffel. Giv røræggene et minut mere, hvis de ikke er blevet faste.

9.

Server røræggene på rugbrød med fx et drys purløg og tomatskiver. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 653 kJ / 156 kcal

Protein: 36 %

Kulhydrat: 2 %

Fedt: 62 %

Heraf mættet fedt: 2,9 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min