Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Baked beans:

3.

Åbn brikkerne med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.
Åbn brikken med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.

Steg bacon:

4.

Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Røræg:

5.

Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg. Se videoen.

6.

Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Se videoen.
Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris.
Se videoen.

7.

Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.

Ristet børd:

8.

Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.

Tilbehør:

9.

Skyl tomaterne og skær dem i halve.

10.

Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Drys basilikum på dine æg. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 3456 kJ / 826 kcal

Protein: 19 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 30 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Scones

Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 785 min

Arbejdstid: 30 min