1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Grøntsager og kartofler>
  5. Kål>
  6. Rødkålssalat med appelsin

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær rødkålen i meget tynde skiver på cirka 3 centimeter i længden. Læg den snittede kål i en stor skål.

4.

Skræl appelsinen og skær appelsinbådene i små tern. Kom dem op i skålen.

5.

Dressing: Kom olie, eddike og honning i en lille skål. Bland det sammen med en spiseske.

6.

Hæld dressingen over salaten og bland rundt.

7.

Hak nødderne groft og drys dem over salaten. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 467 kJ / 111 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 44 %

Fedt: 49 %

heraf mættet fedt 0,5g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min