- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fine grøntsager>
- Græskar>
- Ristede græskarfrø
Ristede græskarkerner - græskarfrø
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem
Den perfekte snack til Halloween? Så få opskriften på ristede græskarfrø. Hvis du bruger frø fra almindelige græskar, så har frøene en hvid skal i modsætning til de grønlige græskarkerner, du køber. Græskarfrø smager lidt af nødder, og de knaser mere end græskarkerner. Brug frøene fra dit græskar til at lave yummy knas til suppen eller som en snack til efteråret.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til ristede græskarfrø
Ingredienser
1 hokkaido-græskar
1 tsk. salt
2 spsk. olie
Hokkaidogræskar (orange)
Salt
Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til ristede græskarfrø
1 teske
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 gryde
1 grydelåg
1 dørslag
1 lille skål
Bagepapir
1 bageplade
Teske
Spiseske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Mellem gryde
Grydelåg
Dørslag
Lille røreskål
Bagepapir
Bageplade
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %