Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bagt butternut squash:

3.

Tænd ovnen på 180 grader. Kom bagepapir i en bradepande.

4.

Vask butternut squashen. Del den i to på den lange led. Fjern frøene med en ske. Se videoen.

Vask butternut squashene. Del hver squash i to på den lange led. Fjern frøene med en ske. Se videoen.

5.

Læg de dine halverede butternut squash i bradepanden med skærefladen opad. Skær et par riller i dit butternut squash.

Læg dine halverede butternut squash i bradepanden med skærefladen opad. Skær et par riller i dit butternut squash.

6.

Pensl med olivenolie, og læg små klatter smør ovenpå.

Pensl med olivenolie, og læg små klatter smør ovenpå.

7.

Kom salt, peber og timian på.

8.

Bag i ovnen i cirka 45 minutter. Det skal være blødt i midten, når det er færdigt. Rør tzatziki imens.

Tzatziki:

9.

Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.

Skyl agurkerne, og riv dem på den grove side af et rivejern.

10.

Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.

11.

Pil hvidløget, og pres det i en hvidløgspresse. Se videoen.

Pil hvidløgene, og pres dem i en hvidløgspresse. Se videoen.

12.

Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen.

13.

Kom revet agurk i skålen, og rør det sammen.

Tilbehør:

14.

Varm brødet i ovnen, og server bagt butternut squash og tzatziki som en selvstændig ret eller som tilbehør til aftensmaden.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Butternut-græskar, skære

Butternut-græskar, skære

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min