Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom vand i en tykbundet gryde og bring vandet i kog.

4.

Kom ris i gryden og rør med en grydeske over hele grydens bund. Kog cirka 5 minutter.

5.

Hæld mælk i gryden, og rør, til det koger. Skru ned på svag varme.

6.

Kog grøden ved svag varme i cirka 45 minutter. Rør jævnligt, da grøden let kan brænde på.

7.

Smag til med salt.

8.

Bland kanel og sukker. Fordel risengrøden i de dybe tallerkener. Drys kanelsukker på grøden og afslut med en smørklat.

Næringsindhold per portion

Energi: 887 kJ / 212 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 70 %

Fedt: 14 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 36 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min